Välkommen till Romele jujutsu!

Bli slängd i jujutsu!

Romele jujutsu finns i Veberöd och vi tränar ett modernt självförsvar med grund i jujutsu men med influenser ifrån andra kampsporter så som karate, kempo, MMA, hapkido, krav maga och aikido. Alla är välkomna i vår förening oavsett storlek, kön, ålder (det år man fyller 10) och tidigare erfarenheter av kampsport. Även om du har lite småkrämpor eller problem med någon kroppsdel så kan du träna hos oss eftersom man tränar efter sina egna förutsättningar!!
Om du är intresserad av att prova på  jujutsu så är det bara att ta med träningskläder och komma ned och vara med. Se vidare under fliken Träningstider för mer information om våra träningstider och var vi tränar. Om du har frågor så hittar du vår kontaktinformation under fliken Kontakta oss.

Styrelse
Romele jujutsus styrelse för verksamhetsåret 2022 består av följande personer.

Ordförande – Marielle Nyman
Sekreterare & kassör – Fredrik Edman
Ledamot – Hanna Blomqvist
Ledamot – Luchas Schäfer
Ledamot – Max Edman

Revisor – Mikael Persson

Valberedning – Hannes Stjernbecker

Förslag på personer till styrelsen och som revisor(er) skickas till valberedningen via e-mail och adressen är valberedningen”@”romelejujutsu.se. (Obs! Utan “) Förslag mottages endast i samband med årsmöte!

Aktiv Ungdom 
Romele Jujutsu har valt att vara ansluten till organisationen Aktiv Ungdom eftersom deras inställning och värderingar till framför allt ungdomsträning bäst rimmar med vad vi i Romele Jujutsu står för och vill uppnå. Följande text är hämtad från deras hemsida.

“Aktiv Ungdom samlar barn och ungdom i meningsfull verksamhet präglad av objektivitet, samarbete och respekt för oliktänkande. Aktiv Ungdom är partipolitiskt neutralt och verkar utan religiösa bindningar. Det centrala i all verksamhet är att ge ungdomarna en stimulerande fritid, som kan leda till varaktiga intressen, och att ta vara på enskilda initiativ.
Aktiv Ungdom är en organisation för barn och ungdom, men vill samtidigt uppmuntra gemenskap över generationsgränser. Organisationen vill också motverka alla former av drogmissbruk och våld.”

Aktiv Ungdom erbjuder regelbundet olika kurser som både tränare och medlemmar kan delta i. Exempel på kurser som flera i Romele jujutsu deltagit i är Aktiv Ungdoms ledarskapsutbildning.
För mer information om Aktiv Ungdom och deras aktiviteter se deras hemsida på www.aktivungdom.se.

Följ oss gärna på Facebook!