Träningsinfo

Ni hittar oss i Tornastugan (se här) som ligger i skogspartiet mellan badet och scoutgården i Veberöd. Våra inbokade dagar i Tornastugan hittas på denna sida.  

Vår träning är uppdelad i två grupper. Man tränar i ungdomsgruppen från det år man fyller 10 år fram till det år man fyller 15 och därefter tillhör man vuxengruppen. Ungdomar och vuxna att träna tillsammans större delen av tiden vilket är perfekt om man i familjen vill träna samtidigt.

Följande träningstider gäller för sommaren 2024 (18:e juni – 22:e augusti ).

Tisdagar  
Ungdomar (10 – 15 år)       19:00 – 20:00
Vuxna + grönt och upp      19:00 – 20:30

Torsdagar 
Ungdomar (10 -15 år)         Ingen träning
Vuxna + grönt och upp      19:00 – 20:30

Provträning

Vi har löpande intag av nybörjare under hela terminen och sommaren!
Det är bara att ta på sig oömma träningskläder (helst långa träningsbyxor och en t-shirt) och komma ned och träna. Du tränar antingen barfota eller i strumpor.

Kom gärna några minuter innan vi börjar!

Välkommen!

Inköp av träningsdräkt

Under de första terminerna behöver man inte köpa en träningsdräkt om man inte vill. Med det sagt så finns det flera fördelar med att ha en riktig träningsdräkt. Flera av de försvarstekniner som vi tränar på innebär att man tar tag i och håller i träningskläderna vilket kan medföra att en vanlig t-shirt och tränäningsbyxor riskerar att gå sönder.

Om man vill införskaffa sig en dräkt så rekommenderar vi att man åker till Budo & Fitness butiken i Stora Bernstorp (Staffanstorpsvägen 115, 232 61 Arlöv). Där provar man ut en dräkt och lägger undan den i “Romele jujutsus” namn. Någon av tränarna kan sedan hämta ut dräkten och få klubbrabatt på den. Man betalar sedan in kostnaden för dräkten till klubben via Swish 123 202 97 67. Man kan även köpa andra varor så som skydd, skor, boxhandskar hos Budo & Fitness med varierande klubbrabatt. Se mer på deras hemsida http://www.budofitness.se